Sistare apa in oras

Forum de discutii online al primariei orasului Copsa Mica

Sistare apa in oras

Mesajde puiu mordasan » 07 Apr 2010, 22:18

:mrgreen: Se pare ca numita Ciobanu,initiatoarea sistarii furnizarii apei in orasul nostru nu cunoaste posibilul deznodamant a acestei decizii iresponsabile...
Dupa ce ca Sometra ne-a otravit zeci de ani,acum ne mai inchide si robinetul la apa asa zis potabila...Sper ca Primaria si Consiliul Local sa le sisteze Autorizatia de functionare si suntem pe picior de egalitate...
puiu mordasan
 
Mesaje: 4
Membru din: 24 Oct 2009, 00:50

Re: Sistare apa in oras

Mesajde florin » 08 Apr 2010, 16:24

Cred că Autorizaţia de funcţionare e şi pentru uzina de apă, Puiule. Oricum, cred că Primăria Copşa Mică ar trebui să facă o informare corectă şi completă, nu doar să se limiteze la atacuri la persoană.
florin
 
Mesaje: 8
Membru din: 21 Sep 2009, 17:28

Re: Sistare apa in oras

Mesajde prinyibobi » 09 Apr 2010, 19:27

:) Asa este Puiule,se suspenda si la uzina de apa autorizatia de functionare in acelas timp. :( Amuzant dar totusi trist.Florin,poti sa ne spui si noua ce "omite" primaria sa ne spuna?Se pare ca sti mai multe?! Dar totusi, daca nu te superi si parerea mea vis-a-vis de Sometra si toti cei care au fost la conducerea ei de-a lungul anilor,nu este buna de loc.Si sunt sigur ca multi sunt de aceeasi parere.Eu m-am nascut,crescut si am si lucrat in Copsa la Sometra.De aceea cred că orice se face impotriva sau defavoarea uzinei Sometra nu este deloc echitabil cu ce rau a facut Sometra si- aici ma refer la toti cei care s-au perindat la conducerea ei,impotriva oamenilor din Copsa si nu numai.
prinyibobi
 
Mesaje: 13
Membru din: 05 Ian 2010, 18:12

Re: Sistare apa in oras

Mesajde florin » 09 Apr 2010, 20:21

Foarte corect Priny. Dar cred ca orice se face impotriva sau defavoarea sometrei (sau a oricui altcuiva) trebuie sa se faca pe un fundament real si nu bazate pe presupuneri facute cu rea vointa.
florin
 
Mesaje: 8
Membru din: 21 Sep 2009, 17:28

Re: Sistare apa in oras

Mesajde Baiat Bun » 10 Apr 2010, 19:16

Este un subiect greu de dezbatut, inca se mai vaneaza castiguri (:D ), eu nu stiu ce mai asteapta primaria de nu doreste preluarea uzinei de apa.
De ce dumnezeu sta la mana Sometrei, rupeti fratilor pisica in doua si gata.
Baiat Bun
 
Mesaje: 1
Membru din: 10 Apr 2010, 19:08

Re: Sistare apa in oras

Mesajde prinyibobi » 12 Apr 2010, 10:49

Din cate imi d-au seama florin,tu esti "impotriva" primariei sau, esti de cealalta parte a "baricadei"-sa folosesc un termen mai frumos. :) Nu vreau sa crezi ca nu te respect sau nu-ti respect opiniile din cauza asta,dar, din toata aceasta "neintelegere" dintre primarie si conducerea Sometra,singurii care sufera si au de pierdut,sunt LOCUITORII ORASULUI COPSA MICA!!!Si doar din cauza asta ar trebui sa reflectezi bine de tot inainte sa formulezi niste opinii despre cei care sunt la conducerea orasului. Nu incerc sa-i apar pe cei din conducerea primariei doar incerc sa vad raul care l-au facut cei de la conducerea Sometra vis-a-vis de oamenii care locuiesc in Copsa Mica si care din nefericire,NU AU NICI O VINA!!!
P.S.Te inteleg din punctul tau de vedere deoarece ma gandesc ca nu locuiesti in Copsa Mica si din fericire pentru tine nu trebuie sa "cari" apa cu galetile de la cismea sa torni in vasul de toaleta dupa cel folosesti. ;)
prinyibobi
 
Mesaje: 13
Membru din: 05 Ian 2010, 18:12

Re: Sistare apa in oras

Mesajde florin » 12 Apr 2010, 15:12

Primy, locuiesc în Copşa Mică (totuşi, vin din altă parte). Dar nu înţeleg de unde ai ajuns la concluzia că sunt contra Primăriei. Îi cunosc pe majoritatea de acolo (primărie) şi apreciez realizările lor. Cred că sunt cea mai performantă echipă de conducere pe care a avut-o Copşa Mică, chiar dacă, personal, cred că sunt prea mulţi consilieri locali PNL, fapt care în viziunea mea nu e tocmai în regulă. Dar asta nu e vina lor. E a celorlalte partide, inexistente la Copşa Mică.
Doar îmi exprimam dorinţa de a se face o informare completă asupra situaţiei.
Vizavi de reaua voinţă: vineri, la ora când se lipeau afişe pe scările blocurilor, primăria avea cunoştinţă despre faptul că va fi reluată furnizarea apei în aceeaşi zi. Şi nu lucrul acesta îl aducea la cunoştinţa populaţiei.
Iar pentru formulări ca şi " decizii iresponsabile", "cerem demiterea" nu vreau să comentez.
florin
 
Mesaje: 8
Membru din: 21 Sep 2009, 17:28


Înapoi la Copsa Mica - Online

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron