"LET'S DO IT, ROMANIA!" LA COPSA MICA

Forum de discutii online al primariei orasului Copsa Mica

"LET'S DO IT, ROMANIA!" LA COPSA MICA

Mesajde Relatii cu publicul » 21 Sep 2010, 11:55

Buna ziua tuturor internautilor,

va provocam la o discutie despre ce putem face toti, intr-o singura zi, adica pe 25 septembrie 2010 in cadrul proiectului national de curatenie "LET'S DO IT, ROMANIA!". Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba postam mai jos un fragment din comunicatul de presa cu privire la eveniment:
"Şi noi facem curat!
Oraşul Copşa Mică s-a înscris în cadrul proiectului „Let’s do it, Romania!” Astfel, sâmbătă 25 septembrie 2010, ora 10.00 ne vom aduna cu mic cu mare şi vom fi voluntari ai oraşului pentru o zi, în campania de curăţare a gunoaielor de tot felul.
Implicaţi în campanie sunt copii şi elevi ai unităţilor de învăţământ copşene, membrii Grupului de Dezbateri Publice, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi orice alţi copşeni dornici să „pună umărul” în acţiunea de igienizare, care anul acesta se desfăşoară în cadrul planului naţional.
Voluntarii urmează să se prezinte în unul din cele trei puncte de întâlnire, unde vor primi pungi pentru plastic, hârtie şi vor fi repartizaţi pe zone de acţiune. Ca şi în anii anteriori, ne aşteptăm şi contăm pe sprijinul locuitorilor oraşului, întotdeauna receptivi la astfel de evenimente."

Deci ca şi în anii precedenţi, căutăm voluntari, împreună cu care să curăţăm oraşul nostru de toate PET-urile, hârtiile sau alte deşeuri.
Vom organiza 3 locuri de întâlnire pentru voluntari, în funcţie de zona pe care o vor igieniza, astfel:
1.Şcoala Generală nr. 3
2.Căminul cultural Copşa-sat
3.Parcul din str. Târnăvioara
Serviciul Public de Gospodărie Comunală va amenaja spaţii de colectare a deşeurilor, iar responsabilii de zone vor împărţi voluntarilor pungi pentru plastic, hârtie şi alte deşeuri. În ceea ce priveşte gunoaiele vegetale, acestea vor fi depozitate în tomberoanele de gunoi marcate special cu inscripţia „deşeuri vegetale”.

Va asteptam cu pareri si sugestii pe forum si cu chef de munca sambata.
Relatii cu publicul
 
Mesaje: 18
Membru din: 17 Sep 2009, 14:49

Înapoi la Copsa Mica - Online

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron