romi

Forum de discutii online al primariei orasului Copsa Mica

romi

Mesajde florin » 10 Apr 2011, 21:39

Citesc (momentan) cu interes comunicatul de presa privind simpozionul „Stop prejudecăţilor, Stop discriminării faţă de etnia roma". Care este numarul membrilor comunitatii rome din oras, incat era necesar un astfel de simpozion (prilej de voie buna si campanie electorala)? Mult mai important decat numarul lor ar fi sa postati concluziile si rezultatele proiectelor “Acces”, "Toţi la Grădiniţă , Toţi în Clasa I”, “Burse pentru elevii liceeni”, mentionate in comunicat ca fiind incheiate. Daca se poate sa stim si pentru ce au primit diplome cei nenominalizati, care a fost activitatea lor si bineinteles randamentul efortului depus de ei, ar fi extraordinar. Altfel ramane la nivelul de bla bla ca si orice alta chestie neserioasa si facuta doar pentru portofoliu, folosit eventual in scopuri electorale.
florin
 
Mesaje: 8
Membru din: 21 Sep 2009, 17:28

Re: romi

Mesajde rebecca63 » 01 Mai 2011, 13:16

Aproximativ ,totul ,se rezuma la nivel de bla bla ,Florine .Aici nu se se va face nimic ,niciodata ....ptr ca suntem un popor de oportunisti cu ideologii de doi bani .Nu vezi ....toata lumea vb despre orice ....are pareri despre orice ....si la o adica ,facem uniune cu PSD-ul ...ca nu avem defapt nici un fel de viziune ...cel putin la nivel de schelet :? cum sta treaba cu ....Europa asta ...ce se vrea de la noi ...si noi ce am putea sa-i oferim .
.....ca inafara de .....bla bla ....nu-i oferim nimic ....din pacate :roll:
O zi cat mai ....buna !
rebecca63
 
Mesaje: 6
Membru din: 08 Ian 2011, 19:53

Rezultate concrete la proiectele ptr. romi

Mesajde Relatii cu publicul » 02 Mai 2011, 11:28

Buna ziua,

scuze pentru intarzierea cu care raspundem solicitarii dvs. Am cerut Consilier-ului pe probleme romilor, dl. Rotar Nicolae detalii despre problema ridicata de dvs si va comunicam situatia la zi a proiectelor implementate sau in curs de implementare in orasul Copsa Mica pentru etnia roma:
1. Proiect "Burse de merit pentru elevii romi din licee"
- 7 beneficiare de bursa din care una este studenta pe locurile pentru romi (primeste in continuare bursa)
2. Proiect "Acte de identitate pentru romii din jud.Sibiu"
- aproximativ 100 de acte de identitate eliberate de S.P.C.L.E.P. Copsa Mica
3. Proiect "Acces"
- 850 m de drum reabilitat, pietruit si bordurat, un pod peste paraul ce impartea in doua comunitatea roma din Tarnavioara
- 50 copii si 30 femei beneficiari ai cursului de educatie pentru sanatate si planing familial, fiecare primind articole de igiena in valoare de 60 ron.
4. Proiect "Toti la gradinita, toti in clasa I"
- 21 copii romi care nu au fost deloc la gradinita au urmat programul "Gradinita estivala" iar in prezent beneficiaza de un program "after school" fiind elevi in clasa I.

Toate activitatile se inscriu intr-un amplu proiect local si national pentru comunitatea roma (nu sunt activitati propagandiste). In rest, cu bani putini fata de primariile din vecinatate, incercam sa facem tot ce putem pentru a mentine orasul pe linia de plutire. Va multumim pentru interpelare si va asteptam cu noi cereri de informatii; daca urmariti periodic si site-ul orasului (www.copsa-mica.ro) veti fi la curent cu activitatile depuse de Primaria Copsa Mica.
Relatii cu publicul
 
Mesaje: 18
Membru din: 17 Sep 2009, 14:49

Re: romi

Mesajde florin » 04 Mai 2011, 12:37

Multumesc pentru raspuns. Cred ca sunteti de acord ca, acum, mesajul transmis arata total diferit (si poate fi perceput la modul pozitiv) fata de cel din comunicatul de presa.
In legatura cu fondurile avute la dispozitie, mie unul, mi se pare daca nu normal, cel putin logic ca primariile conduse de primari care fac parte din arcul puterii sa beneficieze de mai multe fonduri. Sa nu fim rautaciosi si sa ne uitam putin in urma.
florin
 
Mesaje: 8
Membru din: 21 Sep 2009, 17:28


Înapoi la Copsa Mica - Online

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron