>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
Primăria Copșa Mică
Str. Aleea Castanilor, nr. 8
tel. 0269/840120
fax. 0269/840149
e-mail: primaria_copsa@birotec.ro
 
Stiri recente
Noutati postate pe site:

PV REZULTAT FINAL CONCURS ANGAJARE PTR. UN POST DE INGRIJITOR BATRANI LA DOMICILIU

ANUNT COLECTIV COMUNICARE PRIN PUBLICITATE 08 OCTOMBRIE 2019(SOMATII)

INDICATORI ECONOMICI TRIM.III 2019

ANUNT PENTRU OCUPAREA, PRIN CONCURS, A UNUI POST DE PARAMEDIC SMURD

SALARII LA DATA DE 31 MARTIE 2019

DETALII PENTRU PLATA ONLINE A TAXELOR SI IMPOZITELOR LOCALE

ANUNT PROIECT POD TARNAVIOARA

PUBLICARE PROIECT DE HOTARARE STABILIRE TAXE SI IMPOZITE 2019

OFERTA VANZARE TERENURI 2018 (GABAN ELENA)

INFORMARE CJ SIBIU INFIINTARE SERVICIUL PUBLIC DE ECARISAJ - 10.01.2018

ANUNT SELECTIE PARTENERI POCU AXA 4 OB 4.2

TAXELE ABROGATE PENTRU SERVICII PRESTATE ÎN DOMENIUL EVIDENŢEI PERSOANELOR ŞI AL STĂRII CIVILE

PROIECT REGULAMENT PUBLICITATE, RECLAMĂ ŞI AFIŞAJ ÎN ORAŞUL COPŞA MICĂ

PROIECT REGULAMENT MAJORARE IMPOZIT PE CLADIRI SI TERENURI NEINGRIJITE (ACTUALIZAT 2017)

DISPOZITII PRIMAR, CU CARACTER NORMATIV 2016

PAGINA CETATEANULUI - FORMULARE ONLINE

PROIECT REGULAMENT TERASE TEMPORARE

REGULAMENTUL SERVICIULUI DE SALUBRIZARE PENTRU JUD.SIBIU

ANUNT PUBLIC - Parteneriat inchiriere imobil cart.Tarnavioara

PROCESE VERBALE SEDINTE CONSILIUL LOCAL

HOTARARI ALE CONSILIULUI LOCAL PE ANUL 2017

PUBLICATII DE CASATORIE 2018

EVENIMENTE IN IMAGINI 2013

COPSA MICA A SCHIMBAT STEMA ORASULUI

RAPOARTE ACTIVITATE POLITIA LOCALA

REGULAMENT PRIVIND COMERTUL IN ZONELE PUBLICE

LUCRĂRI DE INVESTIŢII IN ORAŞUL COPŞA MICĂ ÎN PERIOADA 2009-2011

NOILE CONTURI IBAN PENTRU PERSOANE JURIDICE

REGULAMENT SI TARIFE CIMITIRE ORASENESTI (modificat)

REVISTA COPSA MICA 2010

2010
 

EVENIMENTE IN IMAGINI - COPSA MICA 2010

 

 

COLINDE ŞI COLINDĂTORI LA PRIMĂRIE

      Miercuri 22 decembrie 2010, Primăria oraşului a deschis pentru al şaselea an consecutiv porţile pentru a-şi primi colindătorii mici şi mari.

Anul acesta ne-au colindat copiii Grădiniţei cu program normal, elevii Şcolii cu clasele I-VIII şi Grupului Şcolar „Nicolae Teclu”, nelipsitul Cor evanghelic, ghidat de noul preot paroh - dl Korodi Levente, şi Corul ortodox pregătit de Părintele Cândea Teodor.  

      Timp de două ore, invitaţii, respectiv membrii Sfatului Bătrânilor, ai Grupului de Dezbateri Publice, consilierii locali şi alţi reprezentanţi ai autorităţilor locale au dat ascultare cu mare drag colindelor şi urărilor de „La mulţi ani!”.  

      În ajutorul lui Moş Crăciun, administraţia locală a oferit colindătorilor câte un mic cadou. 

NUNTA DE ARGINT 2010

Miercuri 1 Decembrie 2010, Primăria oraşului Copşa Mică prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor a sărbătorit cea de-a șasea ediţie a “Nunţii de Aur şi de Argint”. Celebrarea a 25 respectiv 50 ani de la căsătorie, de 1 Decembrie - Ziua Naţională a României se doreşte a fi o confirmare a faptului că familia este piatra de temelie a unei naţiuni.

      Desfăşurat ca în fiecare an, în sala de festivităţi a Primăriei, evenimentul a adus împreună 14 cupluri, 9 care au sărbătorit 25 de ani de comuniune, şi 5 cupluri care au celebrat cinci decenii de la căsătorie. Evenimentul a fost deschis la ora 11.00 de către domnul Primar, Mihalache Daniel Tudor, care în discursul său i-a felicitat pe cei prezenţi pentru că şi-au respectat jurămintele făcute în urmă cu 25 respectiv 50 de ani, devenind astfel un exemplu pentru tinerele familii ale oraşului nostru. A urmat slujba de reînnoire a jurămintelor, oficiată de preoții evanghelici şi ortodocși, şi bineînţeles ceremonia de cununie civilă, unde cele 14 cupluri au răspuns încă o dată „DA” în faţa ofiţerului de stare civilă. Cuplurile au închinat apoi un pahar de şampanie şi au servit câte o felie de tort, alături de primarul şi viceprimarul oraşului, care le-au urat în continuare Casă de Piatră şi La Mulţi Ani.  

      În timp ce invitații şi-au depănat amintiri ale celor mai frumoase momente ale căsniciei lor, în faţa naşilor, şi a familiilor lor, li s-a făcut o plăcută surpriză, deoarece și anul acesta, pe lângă tradiţionalele diplome și sticle de șampanie, au plecat acasă şi cu câte o mică amintire: o poză înrămată a culpului la această aniversare.  

Iata şi câteva poze de la eveniment...

LET'S DO IT, ROMANIA! LA COPSA MICA

Campania naţională de curăţenie „Let’s Do it Romania!” a adunat 361 de voluntari ai oraşului nostru şi numeroşi cetăţeni care deşi nu s-au înscris pe listele de voluntari au făcut curat în jurul blocurilor sau caselor.

Ne-am adunat cu mic cu mare, aşa cum am promis şi, sâmbătă 25 septembrie 2010, am curăţat Copşa Mică de toate deşeurile, am adunat 150 de saci de gunoi, aproximativ 500 kg, acum va rugăm pe toţi să păstraţi această curăţenie şi să încercaţi să faceţi câte o zi de curăţenie pe langă casă în fiecare săptămână. 

      Şi pentru că lucrurile bine făcute sunt răsplătite întotdeauna, joi 30.09.2010, dl. Primar a ţinut să mulţumească personal tuturor preşcolarilor, şcolarilor, liceenilor şi cadrelor didactice, înmânând un atestat care certifică, nominal, prezenţa la cea mai mare acţiune de curăţenie din România.  


      Lista participanţilor înscrişi la cele trei puncte aici
 

  

Şi ca de obicei câteva poze de la eveniment ....

CENTRUL DE VACANTA "ZUM-ZUM"

      Centrul de vacanţă şi-a deschis pentru al treilea an consecutiv porţile pentru a-i primi pe micii copii, doritori să înveţe lucruri noi prin metode de educaţie non-formală. Cei aproximativ 50 copii vor fi astfel zilnic la Şcoala cu clasele I-VIII care găzduieşte Centrul, în perioada 16-26 august 2010.

      Centrul de vacanţă devine odată cu trecerea anilor, o tradiţie comună a copşenilor şi locuitorilor din L’Hermitage care sprijină continuu formarea de tineri activi pe scena socială a ambelor localităţi.
  
 

 

Iata şi câteva poze surprinse într-o zi de activitate... 

ZIUA INTERNATIONALA A TINERETULUI 12.08.2010

      Primăria oraşului Copşa Mică în colaborare cu Asociaţia PRIETENIA Copşa Mică şi împreună cu reprezentanţii localităţii înfrăţite L’Hermitage-Franţa au organizat joi, 12 august 2010, în Piaţa oraşului Copşa Mică  ZIUA INTERNAŢIONALĂ A TINERETULUI. 

      Organizorii, tineri români şi francezi, au pregătit tinerilor copşeni, între orele 1500-1830, numeroase surprize printre care: animaţii de stradă, expoziţie foto, proiecţie montaj video, pictură pe faţă, jonglerii,  jocuri tematice, origami, etc.  

      Festivitatea s-a încheiat printr-un spectacol de excepţie, oferit tuturor participanţilor de un grup de animatori profesionişti francezi. Seara târziu, organizatorii evenimentului s-au adunat la Cantina Liceului N.Teclu pentru o prezentare video şi discuţii pe baza muncii depuse în cadrul Proiectului de Animaţii Sociale şi Culturale (proiect în cadrul căruia s-a desfăşurat şi manifestarea curentă). 

Mulţumim tuturor celor care au contribuit la buna desfăşurare a acestui eveniment! 

  
Dar iată şi câteva poze …
 

ANIMATORI FRANCEZI IN PROIECTUL "TOTI LA GRADINITA, TOTI IN CLASA I"

      Luni 9 august 2010, Grădiniţa oraşului Copşa Mică şi-a deschis porţile în aşteptarea celor 21 de copii romi copşeni care vor participa la Grădiniţa de Vară, în cadrul Programului Ministerului Educaţiei şi Învăţământului.

                            „TOŢI LA GRĂDINIŢĂ, TOŢI ÎN CLASA I”.  

      Printre primii invitaţi ai copiilor sau numarat şi un grup de animatori francezi, care i-au încântat pe micii preşcolari cu programe de animaţie, pantonimă, jonglerii şi multă voie bună.  


Iată în continuare câteva poze sugestive de la eveniment...

SMURD COPSA MICA 5 ANI - MISIUNE INDEPLINITA

      Vineri, 23.07.2010 a avut loc aniversarea a 5 ani de activitate in slujba oamenilor, a Serviciului SMURD Copsa Mica. Conform motto-ului "Salvand o viata, salvezi lumea!", SMURD a raportat "MISIUNE INDEPLINITA" celor 25.000 locuitori din 7 localitati deservite.      In prezenta oficialitatilor nationale si locale invitate, "eroii" SMURD au fost elogiati iar celor care prin orice mijloc au contribuit la infiintarea si functionarea acestui serviciu si au depus o farama de suflet pentru salvarea vietiilor in zona deservita li s-au oferit plachete si medalioane aniversare.

      Multumim SMURD Copsa Mica, celor care vegheaza asupra vietilor noastre! 

Va invitam sa vizualizati prezentarea SMURD 5 ani - MISIUNE INDEPLINITA! si ca de obicei poze de la eveniment...

FESTIVITATE INCHIDERE AN SCOLAR LA COPSA MICA

      Joi 10 iunie 2010, începând cu ora 18.00, Şcoala cu clasele I-VIII Copşa Mică a organizat festivitatea de încheiere a ciclului gimnazial al elevilor din clasa a VIII-a.

      În cadrul evenimentului, a avut loc şi mult aşteptata retragere cu torţe, ajunsă la cea de-a patra ediţie, la ora 19.00. Începând cu anul acesta, elevii au purtat şi îmbrăcămintea specifică  ceremoniei de absolvire, respectiv robe şi tichii. 

După încheierea ceremoniei festive a urmat o "discoteca" în aer liber la care au dansat cu mic cu mare.  

 

      Felicitari absolvenţilor, organizatorilor şi tuturor celor care au participat la reuşita unui eveniment de excepţie! 

 

Iata şi cateva poze...

CONCURS POMPIERI VOLUNTARI 05.06.2010

      Pompierii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Copşa Mică au demonstrat că sunt mereu printre primii. Sâmbătă, 5 iunie 2010 acest fapt a fost dovedit încă o dată la etapa judeţeană a concursurilor profesionale organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu prin clasarea pe primul loc pe judeţ şi calificarea la faza interjudeţeana de la Alba Iulia.

Mai multe detalii la sectiunea Comunicate de Presa 

 

   

Iată şi câteva poze de la concurs...

ZIUA INTERNATIONALA A COPIILOR - 1 IUNIE 2010

      AS Amicii Copsa Mica si Asociatia “Prietenia” Copsa Mica cu sprijinul Primariei Copsa Mica au sarbatorit impreuna cu peste 120 de copii de 1 Iunie -“Ziua Internationala a Copilului”, mai multe detalii la sectiunea Comunicate de Presa.

In continuare va prezentam cateva poze de la eveniment...

ZIUA EROILOR - 13.05.2010

      Festivităţile ocazionate de Ziua Eroilor s-au desfăşurat şi încheiat în aceeaşi atmosferă caldă şi primitoare ca în fiecare an. 

Pentru mai multe detalii verificati sectiunea Comunicate de Presa, iata si cateva poze de la eveniment ...

CUPA PRIMAVERII LA FOTBAL IN SALA - 2010

      Vineri 09.04.2010, începând cu ora 14.00, a avut loc festivitatea de premiere în cadrul competiţiei „CUPA PRIMĂVERII LA FOTBAL ÎN SALĂ” de la Copşa Mică, desfăşurată în organizarea AS Amicii Copşa Mică cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Copşa Mică.

      În cadrul festivităţii au fost premiate echipele câştigătoare, pe categorii de vârstă şi jucătorii cei mai buni (cel mai tehnic, cel mai bun portar, cel mai bun marcator, etc). Organizatorii au pregătit în cadrul festivităţii un meci demonstrativ de tenis de masă şi unul de badminton care s-au încheiat cu o repriză de muzică şi dans. 

 

Iata si câteva poze de la eveniment...

COLECTARE SELECTIVA LA GRADINITA NR.1

      Azi, la Grădiniţa nr.1 din Copşa Mică, în cadrul concursului “ŞCOLI PENTRU UN VIITOR VERDE”, s-a derulat o acţiune de colectare selectivă şi valorificare a deşeurilor. Micii preşcolari au surprins reprezentanţii Eco-Sal şi pe primarul oraşului prin cantitatea mare de deşeuri colectate şi au învaţat cum se compactează PET-urile de plastic. Felicitari şi la mai mare!  :-)

 

Iată şi câteva poze...

CUPA PRIMAVERII LA SAH - EDITIA I

      Miercuri 31.03.2010, Asociaţia Sportivă AMICII Copşa Mică cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Copşa Mică a organizat CUPA PRIMĂVERII la ŞAH – Ediţia I.

      Un număr de 8 participanţi, cu vârste cuprinse între 14 şi 64 de ani, împărţiţi în două grupe ale căror câştigători au jucat finala competiţiei şi-au disputat premiile (cutii de şah) puse în joc de organizatori. 

 

Laureaţii competiţiei sunt: 

 

Locul I    – Sandu Lang – 55 ani, 

Locul II   – Tiberiu Balogh – 64 ani,(cel mai vârstnic participant) 

Locul III  – Remus Albotă  - 55 ani, 

Locul IV  – Busuioc Marius – 14 ani(cel mai tânăr participant). 

 

Iată şi câteva poze de la eveniment...

PLANTARE PUIETI - GRADINITA COPSA MICA - 26.03.2010

      Iata cateva poze de la "Marea Plantare" pe care micii prescolari de la Gradinita din Copsa Mica impreuna cu parintii, educatorii si cateva ajutoare de la Primarie au realizat-o vineri 26.03.2010 pentru a demonstra ca "FIE OMUL CAT DE MIC, POATE SA AJUTE UN PIC".

VIZITA ELEVILOR DIN GERMANIA SI POLONIA - 23.03.2010

      Marti 23 martie 2010, începând cu ora 1200 Primăria Copşa Mică, a găzduit un grup de 50 elevi şi 8 profesori din Polonia şi Germania.

      Elevii se afla timp de 5 zile în oraşul nostru, la Grupul Şcolar „Nicolae Teclu” unde se vor organiza ateliere de lucru, pe teme de informatică şi exerciţiu de firmă.   

Mai multe detalii la sectiunea Comunicate de Presa 

 

Iata si cateva poze de la eveniment...

SARBATOAREA IONILOR - 2010

     Cea de-a şasea ediţie a Sărbătorii Ionilor dedicată tuturor Ionilor, Ioanelor, etc. din Copşa Mică şi organizată de Primăria oraşului, s-a desfăşurat in 7 ianuarie 2010 în aceeaşi atmosferă de veselie şi înţelegere devenită deja tradiţională.  

      Ca în fiecare an, evenimentul a reunit mulţi cetăţeni ai oraşului care au închinat un pahar de vin şi au gustat diverse sortimente de cozonac alături de sărbătoriţii lor. Nu au lipsit nici preoţii, consilierii locali, primarul şi viceprimarul oraşului, membrii Sfatului Bătrânilor şi ai Grupului de Dezbateri Publice.  

      Focul de tabără specific acestui eveniment a fost aprins anul acesta de cel mai tânăr Ion din Sfatul Bătrânilor, după care s-a cântat tradiţionalul “La Mulţi Ani”.  

Locuitorii oraşului au dovedit încă o dată că sunt uniţi, la bine şi la greu. 

REVELION 2010

      Ca in fiecare an locuitorii din Copsa Mica s-au intalnit in fata Primariei, la Focul de artificii, pentru a isi ura La Multi Ani si pentru a inchina impreuna cu oficialitatile locale un pahar de sampanie. 

Cu aceasta ocazie va mai uram inca o data traditionalul LA MULTI ANI !

 

 

 ANUL 2013          ANUL 2012 

ANUL 2011          ANUL 2010          ANUL 2009

 

 

 

 Selectaţi anul:

 

ANUL 2013

 

ANUL 2012

 

ANUL 2011

 

ANUL 2010

 

ANUL 2009