>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
Primăria Copșa Mică
Str. Aleea Castanilor, nr. 8
tel. 0269/840120
fax. 0269/840149
e-mail: primaria_copsa@birotec.ro
 
Stiri recente
Noutati postate pe site:

PV REZULTAT FINAL CONCURS ANGAJARE PTR. UN POST DE INGRIJITOR BATRANI LA DOMICILIU

ANUNT COLECTIV COMUNICARE PRIN PUBLICITATE 08 OCTOMBRIE 2019(SOMATII)

INDICATORI ECONOMICI TRIM.III 2019

ANUNT PENTRU OCUPAREA, PRIN CONCURS, A UNUI POST DE PARAMEDIC SMURD

SALARII LA DATA DE 31 MARTIE 2019

DETALII PENTRU PLATA ONLINE A TAXELOR SI IMPOZITELOR LOCALE

ANUNT PROIECT POD TARNAVIOARA

PUBLICARE PROIECT DE HOTARARE STABILIRE TAXE SI IMPOZITE 2019

OFERTA VANZARE TERENURI 2018 (GABAN ELENA)

INFORMARE CJ SIBIU INFIINTARE SERVICIUL PUBLIC DE ECARISAJ - 10.01.2018

ANUNT SELECTIE PARTENERI POCU AXA 4 OB 4.2

TAXELE ABROGATE PENTRU SERVICII PRESTATE ÎN DOMENIUL EVIDENŢEI PERSOANELOR ŞI AL STĂRII CIVILE

PROIECT REGULAMENT PUBLICITATE, RECLAMĂ ŞI AFIŞAJ ÎN ORAŞUL COPŞA MICĂ

PROIECT REGULAMENT MAJORARE IMPOZIT PE CLADIRI SI TERENURI NEINGRIJITE (ACTUALIZAT 2017)

DISPOZITII PRIMAR, CU CARACTER NORMATIV 2016

PAGINA CETATEANULUI - FORMULARE ONLINE

PROIECT REGULAMENT TERASE TEMPORARE

REGULAMENTUL SERVICIULUI DE SALUBRIZARE PENTRU JUD.SIBIU

ANUNT PUBLIC - Parteneriat inchiriere imobil cart.Tarnavioara

PROCESE VERBALE SEDINTE CONSILIUL LOCAL

HOTARARI ALE CONSILIULUI LOCAL PE ANUL 2017

PUBLICATII DE CASATORIE 2018

EVENIMENTE IN IMAGINI 2013

COPSA MICA A SCHIMBAT STEMA ORASULUI

RAPOARTE ACTIVITATE POLITIA LOCALA

REGULAMENT PRIVIND COMERTUL IN ZONELE PUBLICE

LUCRĂRI DE INVESTIŢII IN ORAŞUL COPŞA MICĂ ÎN PERIOADA 2009-2011

NOILE CONTURI IBAN PENTRU PERSOANE JURIDICE

REGULAMENT SI TARIFE CIMITIRE ORASENESTI (modificat)

REVISTA COPSA MICA 2010

2012
 

EVENIMENTE IN IMAGINI - COPSA MICA 2012

 

COLINDE SI COLINDATORI LA PRIMARIE - 21.12.2012

      Tradiţia a continuat la Copşa Mică, acum în prag de Crăciun, Primăria oraşului şi-a deschis porţile, pentru al opt-ulea an consecutiv, grupurilor de colindători mici şi mari: copiii Grădiniţei cu program normal, elevii Şcolii cu clasele I-VIII şi Grupului Şcolar „Nicolae Teclu”, Corul ortodox pregătit de Părintele Cândea Teodor, Corul  din Valea Viilor, Corul copiilor din parohia ortodoxa Copșa Mica 1 îndrumat de elevul teolog Boca Sebastian şi Corul Pompierilor Voluntari Copşa Mică.

 

      Anterior evenimentului de sezon, a avut loc şedinţa festivă de sfârşit de an a Consiliului Local Copşa Mică, în cadrul căreia a fost decernat titlul de CETĂŢEAN DE ONOARE domnului IULIU DOMŞA, 72 ani, senior al oraşului cu o activitate civică de invidiat, ale cărei merite au fost evidenţiate în prezenţa apropiaţilor de către domnul primar DANIEL TUDOR MIHALACHE care la finalul tuturor manifestărilor a oferit tuturor invitaţilor un mic dineu, care să-i introducă în Sărbătorile de Iarnă.

Poze de la eveniment...

NUNTA DE AUR ŞI ARGINT - 01.12.2012

      Sâmbătă 1 Decembrie 2012, Primăria oraşului Copşa Mică prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor a sărbătorit cea  de-a opta ediţie a “Nunţii de Aur şi de Argint”. 

      La celebrarea a 50 respectiv 25 ani de la căsătorie, de 1 Decembrie - Ziua Naţională a României, un cuplu „de aur” şi 10 cupluri „de argint” prezente, au confirmat  faptul că familia este piatra de temelie a unei naţiuni. Alături de cuplurile de aur si de argint s-au aflat naşi, rude și prieteni, în total fiind prezente la aniversare peste 80 de persoane. 

Poze de la eveniment...

Exercitiu SVSU, ISU Sibiu si E-ON - 13.11.2012

      Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” în parteneriat cu E-ON România, cu sprijinul SVSU, SMURD şi Protecţia Civilă din cadrul Primăriei oraşului Copşa Mică, au desfăşurat Marti, 13 noiembrie 2012, un exerciţiu de evacuare şi informare preventivă la o Societate comercială şi la Şcoala cu clasele I-VIII din Copşa Mică.

Poze de la eveniment...

Prezentare SVSU si SMURD Copsa Mica - 18.10.2012

      Joi, 18 octombrie 2012, începând cu ora 1400, Centrul de Pregătire Pompieri Voluntari SMURD din Copşa Mică a avut ca musafiri un grup de elevi ai Şcolii cu clasele I-VIII din oraş. 

      Şcolarilor, li s-a prezentat un curs de instruire pe problemele specifice SVSU (protecţia împotriva incendiilor, diferite tipuri de intervenţii SMURD, metode de prevenire a incendiilor, etc.) şi o parte din activitatea Pompierilor şi SMURD-iştilor copşeni din acest an. 

Poze de la eveniment...

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice - 01.10.2012

      Luni 01 octombrie 2012, ora 1200, Primăria oraşului Copşa Mică, prin Serviciul Public Local de Asistenţă Socială a organizat o întrunire ocazionată de 

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

      Ca în fiecare an, cele 19 de vârstnice cuprinse în Centrul de îngrijire la domiciliu, au putut depăna amintiri într-un cadru intim, înconjurate de elevii de la Şcoala Generală cu clasele I-VIII din Copşa Mică si copii prescolari de la Gradinita nr. 3 Copsa Mica, care le-au prezentat învitatelor un mic spectacol de muzică şi poezie, sub îndrumarea d-lui. Prof. Suciu Aurelian şi a d-nei Dir. adj. Sturz Oana. 

Poze de la eveniment...

INAUGURARE NUME SALĂ DE SPORT GHEORGHE MUSAN 29.09.2012

 

      Sâmbătă 29.09.2012, ora 13, primarul oraşului Copşa Mică, dl. Daniel Tudor Mihalache, a dezvelit placa cu noua titulatură a sălii de sport care se va numi SALA DE SPORT “Gheorghe Muşan” COPŞA MICĂ, spre cinstea şi onoarea domnului profesor Gheorghe Muşan (69 ani), personalitate marcantă a sportului şi învăţământului local, pensionar activ încă, părintele badmintonului la Copşa Mică. La evenimentul deosebit de emoţionant, au participat peste 60 de persoane, oficiali, membri ai Sfatului Bătrânilor, sportivi, dascăli, prieteni apropiaţi ai domnului profesor şi membrii familiei!

Poze de la eveniment...

SOLIBAD - Badminton fără frontiere - 2012 COPŞA MICĂ

      Sâmbătă, 29.09.2012, la Copşa Mică s-a marcat prin două evenimente deosebite, practicarea badminton-ului în oraş. Astfel, de la ora 10.00, în parcul primăriei, peste 40 de copii şi adulţi au dansat în paşi de “badminton” în cadrul evenimentului mondial SOLIBAD-Badminton fără frontiere. Pe melodia “Miracles” a lui M. Jackson, participanţii au pus în scena o coregrafie foarte antrenantă şi au filmat întreaga acţiune. După editare, acest videoclip a fost postat pe Youtube în colecţia mondială a organizaţiei SOLIBAD.
 

Link Film SoliBad 2012 Copsa Mica

 
Poze de la flashmob...

DEMONSTRAŢIE SVSU COPŞA MICĂ - 12.09.2012

Pompierii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Copşa Mică în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu au organizat miercuri 12.09.2012, începând cu ora 10, un exercițiu demonstrativ pentru intervenții în caz de urgență, pentru un grup de 40 de copii din Cartierul 1 Decembrie. În cadrul exercițiului copii au putut să folosească echipamentul de stingere a incendiilor, au inspectat mașina de intervenție și au primit pliante cu reguli și măsuri necesare în cazul unor situații de urgență în incinta unui punct mobil de informare preventivă a populației.

Poze de la eveniment...

CENTRUL DE VACANŢĂ ZUM-ZUM COPŞA MICĂ - IULIE 2012

      Centru de vacanţă ZUM-ZUM, aflat la ce-a de a V-a ediţie, şi-a deschis porţile la Copşa Mică în perioada 16-27 iulie 2012 pentru copii de 06-14 ani.

Activităţile propuse de Asociaţia PRIETENIA Copşa Mică în colaborare cu Primăria oraşului Copşa Mică şi cu Şcoala Generală cu clasele I-VIII Copşa Mică au fost cu siguranţă atractive pentru cei cca 50 de copii care au trecut pragul centrului.

Poze Zum-Zum 2012...

CONCURS POMPIERI VOLUNTARI SIBIU 2012 - ETAPA JUDEŢEANĂ

     Pompierii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Copşa Mică au participat sâmbătă, 16 iunie 2012, la etapa judeţeană a concursurilor profesionale organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu.

Deşi au avut de înfruntat echipe puternice şi cu tradiţie din judeţul Sibiu, echipajul compus din 11 pompieri voluntari, condus de şeful S.V.S.U., dl. Vasiu Dan, a confirmat încă o dată seriozitatea şi buna pregătire prin ocuparea locului II la “Dispozitivul de intervenţie”,  a locului III  la “Ştafeta 4x100” şi a locului IV în clasamentul general pe echipe.

Poze de la concurs...

ZIUA EROILOR - 24 MAI 2012

Joi 24 mai 2012, Primăria oraşului Copşa Mică a organizat la Monumentul Eroilor festivităţile ocazionate de Ziua Eroilor, exprimându-şi astfel gratitudinea locuitorilor oraşului faţă de cei care şi-au îndeplinit datoria sacră faţă de naţiune, prin curajul şi devotamentul dovedite pe câmpul de luptă.

Poze de la eveniment...

PROIECTUL DE ALFABETIZARE, FINAL CLASA I - 17.05.2012

      Joi 17.05.2012 “Proiectul de Alfabetizare”, destinat tuturor persoanelor din Copşa Mică care nu ştiu să scrie şi să citească, a încheiat prima etapă. Absolvenţii clasei I au sărbătorit terminarea primului prag educaţional. Au participat 15 persoane adulte care timp de 5 luni au învăţat să citească şi să scrie. În cadrul proiectului s-au mai desfăşurat şi ore de educaţie cetăţenească, planning familial şi religie. 

      Proiectul este organizat cu sprijinul, Asociaţiei franceze Roms Action Grenoble, Asociaţiei franceze Habitat-Cite Paris, Primăriei oraşului Copşa Mică şi Şcolii cu clasele I-VIII Copşa Mică.

      Poze de la eveniment...

DEPUNERE JURAMANT POMPIERI VOLUNTARI 20.04.2012

Vineri 20 aprilie 2012, în centrul de instruire al Pompierilor Voluntari Copșa Mică a avut loc un moment solemn, patru noi membri au depus jurământul pompierilor voluntari. În prezența Primarului și a Viceprimarului orașului, noii ”recruți”, emoționați, au primit și primele echipamente cu însemnele specifice ale pompierilor voluntari copșeni.

VERNISAJ SIMPOZION "CETĂŢI TRANSILVANE" 24.02.2012

      Primăria Oraşului Copşa Mică în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaş, Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret şi Muzeul Municipal Mediaş, au semnat luni 06.02.2012, un protocol de colaborare în vederea sprijinirii şi încurajării activităţilor culturale organizate de Serviciul Public de Asistenţă Socială Copşa Mică prin intermediul “Clubului Seniorilor”, având ca ţintă persoanele vârstnice din oraşul Copşa Mică. În cadrul acestui acord, primul eveniment organizat a fost vernisajul Expoziţiei de grafică "CETĂŢI TRANSILVANE" al artistului Ioan Şarlea şi prezentarea unui film documentar despre Bisericile Fortificate din judeţ.

 

Dar iată şi câteva poze de la eveniment...

AJUTOR UMANITAR PTR. SINISTRAŢII DIN DUMITREŞTI 17-19.02.2012

Primăria oraşului Copşa Mică prin Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) a încheiat prima acţiune de colectare de alimente neperisabile, destinate sinistraţilor afectaţi de viscol şi zăpadă, în cadrul căreia s-au strâns 1,5 tone de alimente, în principal conserve, aduse de cetăţeni din Copşa Mică, Valea Viilor (prin grija d-lui primar Pinte Avram Ioan), Dumbrăveni (prin grija d-nei primar Irimie Georgeta) şi Sibiu (la apelul făcut de Filiala Judeţeană PNL Sibiu condusă de dl. deputat Mircea Cazan).

Transportul alimentelor către cetăţenii aflaţi în situaţie de urgenţă,  s-a efectuat de un grup de patru pompieri din cadrul SVSU Copşa Mică (şeful SVSU, seful compartimentului de protecţie civilă şi doi voluntari), sâmbătă, 18.02.2012 în comuna Dumitreşti, Jud. Vrancea (16 sate, 5300 locuitori),  distribuţia alimentelor s-a făcut sub îndrumarea autorităţilor locale din comună.

 

Poze de la acţiunea umanitară...

SĂRBĂTOAREA IONILOR 07.01.2012

      Cea de-a opta ediţie a Sărbătorii Ionilor, dedicată tuturor celor care poarta numele Sfântului Ion Botezătorul, organizată de Primăria oraşului Copşa Mică, s-a desfăşurat pe data de 7 ianuarie 2012 iar ca în fiecare an, la eveniment s-au reunit sărbătoriţii zilei împreună cu familiile, prietenii şi cunoştinţele, la un pahar de vin fiert şi o felie de cozonac. Nu au lipsit de la această sărbătoare nici oficialităţile oraşului, consilierii locali, preoţii, membrii Sfatului Bătrânilor şi ai Grupului de Dezbateri Publice, Pompierii voluntari ai oraşului.

      Focul de tabără, specific acestui eveniment, a fost aprins la ora 1815 de dl. Cloțan Ion, în vârstă de 78 ani, desemnat de Sfatul Bătrânilor ca reprezentanul de onoare al sărbătorițiilor pe acest an, după care toţi invitaţii au cântat în jurul focului tradiţionalul “La Mulţi Ani!”. 

      Sărbătoarea continuă şirul de evenimente deschis anul trecut de Sf. Nicolae (cu colinde şi aprinderea iluminatului festiv în faţa primăriei) încheiat azi cu aprinderea focului traditional, vin fiert şi cozonac și stingerea iluminatului festiv (bradul din vârful rugului simbolizând de altfel chiar încheierea Sărbătorilor de Iarnă).

 

Iată şi câteva poze de la eveniment...

 

 

 ANUL 2013          ANUL 2012 

ANUL 2011          ANUL 2010          ANUL 2009

 

 

 

 Selectaţi anul:

 

ANUL 2013

 

ANUL 2012

 

ANUL 2011

 

ANUL 2010

 

ANUL 2009