Anul 2013

Elevii la curaţenia de primăvara 26.04.2013

Vineri 26 aprilie 2013, între orele 0900 – 1100 elevii unităţilor de învăţământ gimnazial şi liceal copşene au organizat, în colaborare cu Primăria oraşului Copşa Mică, o amplă acţiune de ecologizare a oraşului.

Cei peste 350 de elevi, organizaţi pe echipe, şi-au împărţit oraşul pe zone de acţiune, pe care le-au ecologizat exemplar. 

Înarmaţi cu mănuşi, saci menajeri şi multă voinţă, elevii au reuşit, în timp de două ore, să adune o remorcă  plină cu saci de gunoi; în acelaşi timp au dat un exemplu pozitiv tuturor locuitorilor oraşului care, impresionaţi de entuziasmul copiilor, le-au sărit în ajutor.

ZIUA MONDIALA A ROMILOR 08.04.2013

Luni 08 aprilie 2013 a avut loc simpozionul „Integrarea totală, soluţia optimă”, dedicat sărbătoririi Zilei Internaţionale a Romilor. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa domnului primar Daniel Tudor Mihalache, a reprezentanţilor instituțiilor şi organizaţiilor neguvernamentale judeţene precum şi a celor din oraş (Sfatul Bătrânilor, Grupul de dezbateri publice, Grupul de iniţiativă Târnăvioara, elevi, profesori şi cetăţeni ai oraşului). Anul acesta, invitat special a fost dl. Iulian Preda, consultant pe problemele romilor la Prefectura Sibiu.

Primar

Featured author image: Evenimente în Imagini

Daniel-Tudor Mihalache

Online, în slujba cetăţeanului

COPȘA MICĂ Vremea