Portalul CityOn facilitează schimbul de informații dintre Primăria Copșa Mică și cetățeni, atât în cazul persoanelor fizice, cât și în cel al persoanelor juridice. Utilizatorii care accesează acest portal de E-Administrație beneficiază de un acces deosebit de facil la informațiile care îi vizează direct, cum ar fi obligațiile privind impozitele si taxele, contractele, sau stadiul unor cereri care au fost adresate instituției. De asemenea, aici puteți afla informații despre actele necesare, puteți descărca formulare tipizate cât și alte documente care țin de compartimentele de Impozite și Taxe/Comercial.

De asemenea, vă aducem la cunoștință faptul că portalul CityOn se extinde pe zi ce trece, fiindu-i adăugate noi funcționalități și module menite să reducă birocrația și să faciliteze interacțiunea dintre cetățean si primărie. Multe din facilitățile portalului le puteți accesa fără a avea cont de utilizator (consultarea obligațiilor de plată, plata amenzilor și a altor taxe etc.), dar pentru a putea profita de întreg pachetul de servicii pe care vi l-am pus la dispoziție, vă rugăm să vă faceți un cont de utilizator.

Cum se procedează?

În primul rând, pentru a vă putea proteja datele cu caracter personal, este nevoie de autentificare. Se completeaza online o solicitare, care va fi mai apoi confirmată prin adresa dumneavoastră de e-mail. În termen de 30 de zile cererea dumneavoastră va fi soluționată, și veți primi pe mail un link prin intermediul căruia vă veți seta parola contului. Paşii care trebuie urmaţi pentru crearea contului sunt intuitivi şi rapid de parcurs. Pentru a vă înregistra, vă invităm să accesați https://copsamica.cityon.ro/ si să accesați secțiunea destinată Primăriei Copșa-Mică.

Scanează codul QR pentru accesul pe smartphone

scoala

Educaţie

EduXpert este o aplicaţie modulară dedicată Instituțiilor de Învățamânt romănesc, menită să rezolve atât aspectele elementare de funcţionalitate, cât şi introducerea de elemente noi, inovatoare, care să aducă plus valoare oricărei activități întreprise atât de către cadrele didactice, personalul administrativ & instituţiile afiliate, cât şi elevilor şi părinților.
bugetare

Bugetare participativă

Bugetul participativ permite cetăţenilor să se implice în luarea deciziilor privind dezvoltarea localităţii lor. Primăria alocă o parte din bugetul anual, după care locuitorii vor veni cu propuneri cu privire la ceea ce ar trebui îmbunătăţit în anul viitor în localitate. În cadrul formulării acestor propuneri, cetăţenii, asistaţi de administraţia oraşului, se întâlnesc la discuţii publice locale sau tematice şi cu vecinii, unde discută despre ceea ce vor să schimbe în localitatea lor şi în ce mod.
primarie

Programări

Vă rugăm să folosiți acest formular pentru programări online. Pentru probleme de alt tip vă rugăm să folosiți pagina de contact. Încercați să ne furnizați informații cât mai complete, întrucât acest lucru ne ajută să ne ocupăm mai bine de programarea de dvs.
donatii

Donații

Dacă doriţi să faceţi o donaţie către una din structurile/activităţile/evenimentele Primăriei Oraşului Copşa Mică vă rugăm să luaţi legătura cu Comp. Contabilitate, pentru stabilirea aspectelor legale. Vă mulţumim! 

plati

Plăţi online

Pe portalul de informare și comunicare al primăriei Copşa Mică, în cadrul mediului virtual, punem la dispoziția dumneavoastră posibilitatea de a vă achita obligaţiile de plată online.
sesizari

Sesizări

Ai observat o neregulă pe stradă? Depune sesizarea ta aici și ne vom ocupa cât mai repede de ea.

Alte modalități de plată online