ETAPA I 28-29 Martie 2009 C. S. Moto-Sport-Xtreme Medias si Primaria Copsa Mica

Pentru iubitorii de “cai putere” Primaria orasului Copsa Mica si C.S. Xtreme din Medias au organizat sambata si duminica (28-29.03.2009) o noua etapa din Campionatul National de Motocross, care s-a desfasurat pe circuitul din Copsa Mica.

Programul evenimentului a cuprins:

– Sambata, antrenamente incepand cu ora 10 si s-a incheiat cu o sedinta tehnica la ora 1730

– Duminica de la ora 8 la 10 antrenamente din nou, iar dupa festivitatea de deschidere de la ora 1000 s-a dat startul competitiei pentru fiecare clasa de motoare in parte.

La ora 1800 totul s-a incheiat cu Festivitatea de premiere.

Aceasta editie a fost, de departe cea mai bine organizata, s-a bucurat de prezenta unui public foarte numeros si o prezenta record de concurenti.

Multumesc celor care mi-au furnizat poze pentru postare.

Pentru mai multe poze, va recomand site-ul  Sibiul.ro

Va asteptam deci ca de obicei la Copsa Mica, orasul cu o inima tînără, oraşul “Cailor Putere”  !

 

ETAPA V  23-24 August 2008

C. S. Moto-Sport-Xtreme Medias in colaborare cu

Primaria Copsa Mica

a organizat in 23 – 24 August la Copsa Mica

Concursul Endurocross desfasurat in cadrul CNI Etapa V. 

 

Sambata a fost dedicata inscrierii concurentilor iar seara, cei care au campat in zona circuitului au avut parte de cateva surprize oferite de organizatori si de povesti cu cai putere spuse la focul de tabara.

Programul zilei de Duminica a cuprins antrenamente la toate clasele de motoare (A-avansati , B-sportiv , C-hobby ,ATV-Quad) urmate, incepand cu ora 13 de concursurile propriuzise, pe clase de motoare C, A+B si ATV-Quad. 

Primele doua curse au avut noroc de vreme buna si soare in schimb ultimul (ATV-Quad) a “beneficiat” din plin de capriciile vremii, adica o ploaie torentiala de vara, fapt care nu ia oprit insa pe concurenti sa ia cu asalt ruta plina de apa si noroi (de vazut in poze !!!) dar a cam fugarit numerosii spectatori.

Se poate spune fara lipsa de modestie ca a fost din nou o etapa de succes, organizata in normele CNI, cu public numeros venit din toate colturile tarii si cu eroi pe 2 si 4 roti (concurentii). 

O parte din pozele pe care vi-le prezentam sunt oferite de site-ul www.sibiul.ro prin amabilitatea d-lui Ovidiu Sopa. Mai multe poze din cadrul concursului puteti gasi pe site-ul lui.

 

Va asteptam la Copsa Mica, un oras “renumit” si vechi dar cu o inima tanara !

ETAPA II  10-11 Mai 2008

Primaria oraşului Copşa Mică impreuna cu Clubul Moto-Sport Xtreme Medias au organizat cu succes si anul acesta

COMPETITIA NATIONALA DE MOTOCROSS – Cupa Primaverii –

Etapa a II -a   care a avut loc sambata si duminica (10-11 Mai) incepand cu ora 10.00, pe Circuitul de Motocross de la iesirea din oras. Competitia face parte din calendarul national al Federatiei Romane de Motociclism si putem spune fara modestie ca si anul acesta a fost la inaltime, atat prin organizare cat si prin prezenta numeroasa a publicului si a concurentilor. Anul acesta s-a adaugat o noua categorie de varsta la concurenti si anume cea a veteranilor.

Va oferim cateva poze surprinse de un impatimit al cailor putere dl. Catalin Stoica, celor interesati de mai multe poze din domeniu le recomand site-ul www.simcat.ro

ETAPA II  5-6 Mai 2007

Din nou gazde ale competitiei in perioada 5-6 Mai pe pista recent omologata de la Copsa Mica, Primaria orasului si Asociatia Xtreme din Medias, au demonstrat ca lucrurile pot sa mearga mai bine. Pista de la Copsa Mica este rezultatul unui proiect inceput cu mai mult timp in urma pentru care s-au depus eforturi prelungite, ofera conditii bune sportivilor si transforma orasul Copsa Mica intr-un punct atractiv pentru un numar mare de vizitatori, dupa cum a apreciat primarul Daniel Tudor Mihalache. 

Programul a cuprins sambata 5 mai incepand de la ora 14 antrenamentele libere si oficiale, iar duminica 6 mai de la ora 10.30 sa dat startul in cadrul manselor. Festivitatea de premiere a avut loc in jurul orei 16, rasplatind castigatorii cu diplome si premii.

ETAPA I   10-11 Martie 2007

Pe 10 si 11 martie, peste o sută de bikeri din întreaga ţară s-au reunit pentru   Cupa Primăverii-Copsa Mică, în organizarea Clubului Motorsport Xtreme Medias si a   Primăriei Copsa Mică, în calitate de gazdă a evenimentului.

Cupa Primăverii a reprezentat inaugurarea oficială a celui mai nou circuit de motocross din România, realizat, după un an de strădanii, din sponsorizările unor împătimiti ai sporturilor pe două roti. După acest concurs festiv, traseul urmeaza să primească avizul oficial de functionare din partea Federatiei Române de Motociclism. Programul a prevazut sesiuni de antrenamente si calificări sâmbătă, cu începere de la ora 10, iar duminică, tot de la aceeasi oră, a debutat concursul propriu-zis, pe grupe de motoare.

Primar

Featured author image: Motocross – Cupa Primăverii

Daniel-Tudor Mihalache

Online, în slujba cetăţeanului

COPȘA MICĂ Vremea