>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
Primăria Copșa Mică
Str. Aleea Castanilor, nr. 8
tel. 0269/840120
fax. 0269/840149
e-mail: primaria_copsa@birotec.ro
 
Stiri recente
Noutati postate pe site:

PV REZULTAT FINAL CONCURS ANGAJARE PTR. UN POST DE INGRIJITOR BATRANI LA DOMICILIU

ANUNT COLECTIV COMUNICARE PRIN PUBLICITATE 08 OCTOMBRIE 2019(SOMATII)

INDICATORI ECONOMICI TRIM.III 2019

ANUNT PENTRU OCUPAREA, PRIN CONCURS, A UNUI POST DE PARAMEDIC SMURD

SALARII LA DATA DE 31 MARTIE 2019

DETALII PENTRU PLATA ONLINE A TAXELOR SI IMPOZITELOR LOCALE

ANUNT PROIECT POD TARNAVIOARA

PUBLICARE PROIECT DE HOTARARE STABILIRE TAXE SI IMPOZITE 2019

OFERTA VANZARE TERENURI 2018 (GABAN ELENA)

INFORMARE CJ SIBIU INFIINTARE SERVICIUL PUBLIC DE ECARISAJ - 10.01.2018

ANUNT SELECTIE PARTENERI POCU AXA 4 OB 4.2

TAXELE ABROGATE PENTRU SERVICII PRESTATE ÎN DOMENIUL EVIDENŢEI PERSOANELOR ŞI AL STĂRII CIVILE

PROIECT REGULAMENT PUBLICITATE, RECLAMĂ ŞI AFIŞAJ ÎN ORAŞUL COPŞA MICĂ

PROIECT REGULAMENT MAJORARE IMPOZIT PE CLADIRI SI TERENURI NEINGRIJITE (ACTUALIZAT 2017)

DISPOZITII PRIMAR, CU CARACTER NORMATIV 2016

PAGINA CETATEANULUI - FORMULARE ONLINE

PROIECT REGULAMENT TERASE TEMPORARE

REGULAMENTUL SERVICIULUI DE SALUBRIZARE PENTRU JUD.SIBIU

ANUNT PUBLIC - Parteneriat inchiriere imobil cart.Tarnavioara

PROCESE VERBALE SEDINTE CONSILIUL LOCAL

HOTARARI ALE CONSILIULUI LOCAL PE ANUL 2017

PUBLICATII DE CASATORIE 2018

EVENIMENTE IN IMAGINI 2013

COPSA MICA A SCHIMBAT STEMA ORASULUI

RAPOARTE ACTIVITATE POLITIA LOCALA

REGULAMENT PRIVIND COMERTUL IN ZONELE PUBLICE

LUCRĂRI DE INVESTIŢII IN ORAŞUL COPŞA MICĂ ÎN PERIOADA 2009-2011

NOILE CONTURI IBAN PENTRU PERSOANE JURIDICE

REGULAMENT SI TARIFE CIMITIRE ORASENESTI (modificat)

REVISTA COPSA MICA 2010

2009
 

EVENIMENTE IN IMAGINI - COPSA MICA 2009

 

REVELION 2010

Ca in fiecare an locuitorii din Copsa Mica s-au intalnit in fata Primariei, la Focul de artificii, pentru a isi ura La Multi Ani si pentru a inchina impreuna cu oficialitatile locale un pahar de sampanie.

Cu aceasta ocazie va mai uram inca o data traditionalul LA MULTI ANI !

Nunta de Argint 01.12.2009

            Nunta de Argint şi Nunta de Aur, organizate de Primăria oraşului Copşa Mică, prin Serviciul Public Local de Evidenţă a Persoanelor au ajuns la cea de-a cincea ediţie.

Desfăşurat ca în fiecare an, în sala de festivităţi a Primăriei, evenimentul a adus împreună 7 cupluri, care au sărbătorit 25 de ani de comuniune, şi o pereche care a celebrat cinci decenii de la căsătorie.

            Evenimentul a fost deschis la ora 11.00 de către domnul Primar, Mihalache Daniel Tudor, care în discursul său i-a felicitat pe cei prezenţi pentru că şi-au respectat jurămintele făcute în urmă cu 25, respectiv 50 de ani, devenind astfel un exemplu pentru tinerele familii ale oraşului nostru.

            A urmat slujba de reînnoire a jurămintelor, oficiată de preotul evanghelic şi ortodox, şi bineînţeles ceremonia de cununie civilă, unde cele 8 cupluri au răspuns încă o dată „DA” în faţa ofiţerului de stare civilă.

Cuplurile au închinat un pahar de şampanie şi au servit câte o felie de tort, în timp ce şi-au depănat amintiri ale celor mai frumoase momente ale căsniciei lor, în faţa naşilor, şi a familiilor lor.

           Invitaţilor li s-a făcut o plăcută surpriză, deoarece anul acesta, pe lângă tradiţionalele diplome, s-au făcut poze cu fiecare cuplu, astfel au plecat acasă şi cu câte o mică amintire înrămată.

 

Iata si cateva poze de la eveniment...

APLICATIE Serviciul Voluntar ptr Situatii de Urgenta 15.10.2009

      Joi 15 octombrie 2009, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Copşa Mică în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Axente Sever au desfăşurat un amplu exerciţiu de alarmare cu tema „Accident rutier cu substanţă periculoasă”.

      Deşi SVSU Copşa Mică este un colectiv relativ proaspăt înfiinţat a reuşit să se moblizeze şi să gestioneze aplicaţia într-un mod profesional, primind aprecieri pozitive de la observatorii specializaţi.

Mulţumim pe această cale tuturor celor implicaţi în această aplicaţie, invitaţiilor care au monitorizat acţiunea şi tuturor celor care au contribuit la buna desfăşurare a activităţii.

 

Iata si poze de la eveniment....

ZILELE PORTILOR DESCHISE 07-09.10.2009

       În perioada 7-9 octombrie 2009, "juniorii" Şcolii cu clasele I-VIII Copşa Mică şi "piticii" de la Grădiniţa nr.1 Copşa Mica au vizitat Primăria oraşului, însoţiţi de doamnele învăţătoare şi educatoare, au fost oaspeţii angajaţilor din Primărie, care le-au explicat care este rolul fiecărui compartiment şi care sunt serviciile de care se pot folosi contribuabilii.

      Ghid şi gazdă le-a fost domnul Primar Mihalache Daniel Tudor, care i-a însoţit pe micii vizitatori în turul lor, prezentându-i pe aceştia funcţionarilor. Ca în fiecare an, atracţia deosebită a copiilor a fost îndreptată către cabinetul Primarului, unde au vrut neaparat să fie fotografiaţi la biroul acestuia, maşina şi dotările echipajului SMURD, Serviciul de Evidenţă a Persoanelor unde au văzut cum se fac actele de identitate.

      După turul prin instituţie, primarul i-a invitat la un ceai şi le-a împărţit micilor vizitatori diferite surprize pregătite din timp.

 

      Sperăm ca micii vizitatori sau simţit bine şi îi aşteptăm şi la anul, în continuare iată câteva poze de la eveniment...

SMURD - INFORMARE SI APLICATII LA SCOLILE DIN ZONA DESERVITA

           SMURD şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Copşa Mică, în perioada 21-25 septembrie 2009, au pregătit o nouă campanie printre elevii şcolilor din localităţile pe care le deservesc.

           Anul acesta cele două servicii au efectuat începând cu data de 21 septembrie 2009, vizite în toate şcolile din zonă, unde au desfăşurat diverse activităţi educative,  de informare privind modalităţile de alertare în situaţii de urgenţă (inclusiv numărul unic 112), prevenirea, stingerea incendiilor, prezentarea celor două servicii, precum şi a atribuţiilor acestora, raza de acţiune, dar şi exerciţii demonstrative de prim ajutor.

 

          Mulţumim pe această cale tuturor autoritaţilor şcolare şi locale pentru sprijinul acordat desfăşurării în bune condiţii a campaniei, dar şi tuturor elevilor şi profesorilor care i-au urmărit cu interes, pe cei ce sunt consecvenţi dictonului

 

            "SALVÂND O VIAŢĂ SALVEZI OMENIREA!"

 

Iata şi câteva poze ....

Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice 01.10.2009

           Joi 1 octombrie 2009, ora 1200, Primăria oraşului Copşa Mică, prin Serviciul Public Local de Asistenţă Socială a organizat o întrunire ocazionată de Ziua Internaţională a Persoanelor de Vârsta a Treia.

           Ca în fiecare an, vârstnicii cuprinşi în Centrul de îngrijire la domiciliu, au putut depăna amintiri într-un cadru intim, înconjuraţi de elevii claselor I-VIII, care au pregătit şi un mic spectacol dedicat lor.
           
În cadrul festivităţii s-a înmânat şi diploma "PRIETEN AL ORAŞULUI" familiei Rotaru pentru activitatea de înfrumuseţare a spaţiilor verzi din localitate.
          

           Un moment deosebit a fost recitarea integrală a poeziei LUCEAFARUL de Mihai Eminescu de către doamna Kloos Rozalia în vârstă de 83 ani.

           Sperăm ca vârstnicii s-au bucurat de micile surprize  pe care Serviciul Public împreună cu cele cinci îngrijitoare le-au pregătit pentru ei şi vor onora organizatorii evenimentului cu prezenţa şi anul viitor.

 

Iată câteva poze de la eveniment şi un material filmat de Antena 1 Sibiu ...

Jocuri pe strada mea 18 - 28 august 2009

      Campania de educaţie prin metode neconvenţionale  „Jocuri pe strada mea”, realizată de tanărul reprezentant al localităţii înfrăţite L’Hermitage, domnul Ronan Barentin,  şi animatorii copşeni, coordonaţi de domnişoara Gherman Roxana, s-a încheiat în data de 27 august 2009, printr-o reuniune a 90 de copii.

      Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati

Raportul Evenimentului "Jocuri pe strada mea"    si  filmul "Gânduri de copil", realizate de iniţiatori.

     

      In contiunare va prezentam cateva poze de la eveniment....

 

                Viceprimarul Budapestei la Copsa Mica

  

     Sambata, 11 iulie 2009, viceprimarul Budapestei, Domnul Hagyó Miklós, s-a aflat la Copşa Mică, în cadrul unei drumetii prin Transilvania cu ocazia celebrarii a 600 de ani de la inceputul rolului politico-istoric de 100 de ani al familiei Hunyadi in armonizarea coexistentei popoarelor din Bazinul Carpatic. Traseul urmat numit « Hunyadi-túra » a  inceput in data de 5 iulie la Hunedoara si s-a terminat pe data de 30 iulie la Sumuleu Ciuc.

Remedierea şi utilizarea durabilă a solurilor poluate cu metale grele din zona Copşa Mică

          8 mai 2009, în oraşul Copşa Mică s-a realizat o nouă etapă  în cadrul Proiectului comun al Primăriei Copşa Mică şi

Universitatii “Lucian Blaga”, privind reintroducerea în circuitul agricol a terenurilor degradate ca urmare a poluării cu metale grele.

Proiectul de Ecologizare al orasului COPSA MICA 09.04.2009

 

 

 ANUL 2013          ANUL 2012 

ANUL 2011          ANUL 2010          ANUL 2009

 

 

 

 Selectaţi anul:

 

ANUL 2013

 

ANUL 2012

 

ANUL 2011

 

ANUL 2010

 

ANUL 2009