>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
Primăria Copșa Mică
Str. Aleea Castanilor, nr. 8
tel. 0269/840120
fax. 0269/840149
e-mail: primaria_copsa@birotec.ro
 
Stiri recente
Noutati postate pe site:

PV REZULTAT FINAL CONCURS ANGAJARE PTR. UN POST DE INGRIJITOR BATRANI LA DOMICILIU

ANUNT COLECTIV COMUNICARE PRIN PUBLICITATE 08 OCTOMBRIE 2019(SOMATII)

INDICATORI ECONOMICI TRIM.III 2019

ANUNT PENTRU OCUPAREA, PRIN CONCURS, A UNUI POST DE PARAMEDIC SMURD

SALARII LA DATA DE 31 MARTIE 2019

DETALII PENTRU PLATA ONLINE A TAXELOR SI IMPOZITELOR LOCALE

ANUNT PROIECT POD TARNAVIOARA

PUBLICARE PROIECT DE HOTARARE STABILIRE TAXE SI IMPOZITE 2019

OFERTA VANZARE TERENURI 2018 (GABAN ELENA)

INFORMARE CJ SIBIU INFIINTARE SERVICIUL PUBLIC DE ECARISAJ - 10.01.2018

ANUNT SELECTIE PARTENERI POCU AXA 4 OB 4.2

TAXELE ABROGATE PENTRU SERVICII PRESTATE ÎN DOMENIUL EVIDENŢEI PERSOANELOR ŞI AL STĂRII CIVILE

PROIECT REGULAMENT PUBLICITATE, RECLAMĂ ŞI AFIŞAJ ÎN ORAŞUL COPŞA MICĂ

PROIECT REGULAMENT MAJORARE IMPOZIT PE CLADIRI SI TERENURI NEINGRIJITE (ACTUALIZAT 2017)

DISPOZITII PRIMAR, CU CARACTER NORMATIV 2016

PAGINA CETATEANULUI - FORMULARE ONLINE

PROIECT REGULAMENT TERASE TEMPORARE

REGULAMENTUL SERVICIULUI DE SALUBRIZARE PENTRU JUD.SIBIU

ANUNT PUBLIC - Parteneriat inchiriere imobil cart.Tarnavioara

PROCESE VERBALE SEDINTE CONSILIUL LOCAL

HOTARARI ALE CONSILIULUI LOCAL PE ANUL 2017

PUBLICATII DE CASATORIE 2018

EVENIMENTE IN IMAGINI 2013

COPSA MICA A SCHIMBAT STEMA ORASULUI

RAPOARTE ACTIVITATE POLITIA LOCALA

REGULAMENT PRIVIND COMERTUL IN ZONELE PUBLICE

LUCRĂRI DE INVESTIŢII IN ORAŞUL COPŞA MICĂ ÎN PERIOADA 2009-2011

NOILE CONTURI IBAN PENTRU PERSOANE JURIDICE

REGULAMENT SI TARIFE CIMITIRE ORASENESTI (modificat)

REVISTA COPSA MICA 2010

2011
 

EVENIMENTE ÎN IMAGINI - COPŞA MICĂ 2011  

COLINDE ŞI COLINDĂTORI 22.12.2011

      Joi, 22 decembrie 2011 începând cu ora 11, Primăria oraşului Copşa Mică şi-a deschis porţile, pentru al şaptelea an consecutiv, grupurilor de colindători mici şi mari: copiii Grădiniţei cu program normal, elevii Şcolii cu clasele I-VIII şi Grupului Şcolar „Nicolae Teclu”, nelipsitul Cor evanghelic condus de preotul paroh Korodi Levente, Corul ortodox pregătit de Părintele Cândea Teodor, Corul  din Valea Viilor, Corul din Şoroştin condus de prof. Suciu Aurelian iar la final, Corul Pompierilor Voluntari Copşa Mică a invitat la colind toata audienţa, cu două colinde foarte populare.

 

Iată şi câteva poze de la eveniment ...

Concert de Colinde - Deschiderea Sarbatorilor de Iarnă - 06.12.2011

Marţi, 6 decembrie 2011, ora 1700, cetăţenii care şi-au serbat numele sfânt, însoţiţi de prieteni şi membri ai familiei, s-au adunat la cantina Grupului Şcolar „N. Teclu”, au urmărit un concert de colinde susţinut de Cenaclul „Lumină lină”, Corul Bisericii Ortodoxe Copşa Mică 1 şi Corul Bisericii Evanghelice Copşa Mică şi au ciocnit un pahar de vin în cinstea lor. După concert, toate persoanele prezente s-au deplasat în faţa primăriei oraşului Copşa Mică unde dl. primar Daniel Tudor Mihalache a aprins instalaţiile de iluminat festiv marcând astfel începutul Sărbătorilor de Iarnă 2011.

 

Poze de la eveniment...

NUNTA DE AUR ŞI ARGINT - 01.12.2011

      Sâmbătă 1 Decembrie 2011, Primăria oraşului Copşa Mică prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor a sărbătorit cea  de-a șaptea ediţie a “Nunţii de Aur şi de Argint”. 

      La celebrarea a 25 respectiv 50 ani de la căsătorie, de 1 Decembrie - Ziua Naţională a României, cele 9 cupluri „de aur” şi 4 cupluri „de argint” prezente, au confirmat  faptul că familia este piatra de temelie a unei naţiuni. Alături de cuplurile de aur si de argint s-au aflat naşi, rude și prieteni, în total fiind prezente la aniversare peste 80 de persoane.

 

Iata şi câteva poze de la eveniment...

ZIUA INTERNAŢIONALĂ A PERSOANELOR VÂRSTNICE 30.09.2011

    Vineri 30 septembrie 2011, ora 1200, Primăria oraşului Copşa Mică, prin Serviciul Public Local de Asistenţă Socială a organizat o întrunire ocazionată de "ZIUA INTERNAŢIONALĂ A PERSOANELOR VÂRSTNICE".

      Ca în fiecare an, cele 21 de vârstnice cuprinse în Centrul de îngrijire la domiciliu, au putut depăna amintiri într-un cadru intim, înconjurate de elevii clasei a IV-a de la Şcoala Generală cu clasele I-VIII din Copşa Mică, care le-au prezentat învitatelor un mic spectacol de muzică şi poezie, sub îndrumarea d-lui. Prof. Suciu Aurelian şi a d-nei Dir. adj. Sturz Oana.

    Tot pentru doamnele de la Centrul de îngrijire s-a organizat în data de 10.10.2011 o vizită la mănăstirea Sădinca.

Poze de la eveniment în continuare...

      

LET'S DO IT, ROMÂNIA! - COPŞA MICĂ 24.09.2011

    Oraşul Copşa Mică a participat şi anul acesta, sub patronajul Primăriei, la proiectul „Let’s do it, Romania!” cu un număr de aproximativ 350 voluntari. Sâmbătă 24 septembrie 2011, de dimineaţă, cu mic cu mare au răspuns prezent apelului de a fi voluntari ai oraşului pentru o zi: „prichindeii” de la grădiniţă, elevii şcolilor din localitate, liceenii, cadre didactice, consilieri locali, membri ai grupului de dezbateri publice, membrii ai sfatului bătrânilor, pompierii voluntari, angajaţi ai primăriei şi alţi cetăţeni ai oraşului.

Iata şi câteva poze de la acţiune...

ÎNTÂLNIREA MAGHIARILOR - COPŞA MICĂ (SAT) 13.08.2011

Sâmbătă 13.08.2011, a avut loc Întâlnirea maghiarilor din Copşa Mică, iată şi câteva poze de la eveniment...

VIZITA SAŞILOR DIN TÎRNĂVIOARA 07-08.07.2011

    După 20 de ani şi după încercări repetate, oraşul Copşa Mică sa bucurat de prezenţa unui grup de peste 40 de persoane din Germania şi Austria, care au plecat din sau îşi au originea în Târnăvioara (Kleinprobsdorf).

    Joi 07.07.2011, „saşii”, aşa cum copşenii îi ţin minte pe concetăţenii lor, au vizitat bisericile(ortodoxă, evanghelico-lutherană şi catolică) din oraş şi primăria unde au vizionat un film despre schimbările oraşului de-a lungul timpului şi un album foto digital cu poze mai vechi şi mai noi din Copşa Mică şi au depănat poveşti, la o cafea şi un pahar de suc, împreună cu primarul oraşului Copşa Mică, dl. Daniel Tudor Mihalache. Programul de Vineri 08.07.2011 a cuprins: Vizitare Târrnăvioara, Slujbă religioasă în cadrul Bisericii evanghelice fortificate din Târnăvioara, Vizitare şcoli, Petrecere câmpenească, prilej de întâlnire cu prietenii vechi din Târnăvioara

      Acest eveniment, denumit generic Prima întâlnire a saşilor din Târnăvioara” a putut avea loc cu sprijinul direct al domnului Johann Folea-Stamp, preşedintele Asociaţiei Saşilor din Târnăvioara din Nurnberg, Germania, căruia primarul oraşului Copşa Mică, dl. Daniel Tudor Mihalache, i-a oferit placheta oraşului în semn de recunoştinţă pentru efortul depus în organizarea şi deplasarea grupului german la Copşa Mică.

Iata si cateva imagini de la eveniment...

ZIUA EROILOR 2 IUNIE 2011

      Joi 2 iunie 2011, Primăria oraşului Copşa Mică a găzduit festivităţile ocazionate de Ziua Eroilor, exprimându-şi astfel gratitudinea locuitorilor oraşului faţă de cei care şi-au îndeplinit datoria sacră faţă de naţiune, prin curajul şi devotamentul dovedite pe câmpul de luptă.

Cu această ocazie l-am sărbătorit împreună şi pe domnul Coşofreţ Ioan, un vârstnic veteran de război al oraşului nostru, ajuns la vârsta de 85 ani.

      Participanţi la ceremonie au fost consilierii locali, preoţii, veteranii de război, membrii Grupului de Dezbateri Publice, reprezentanţii Administraţiei Finanţelor şi ai Poliţiei oraşului.

COPŞA MICA - POARTA MICĂ, AMPLASARE STATUIE HALEBARDIER, 21.05.2011

Sâmbătă 21.05.2011, ora 11, în cadrul evenimentului “COPŞA MICĂ – POARTA MICĂ”, Primăria oraşului Copşa Mică a dezvelit statuia „Halebar­dier”, mo­nument amplasat în Copşa Mică (sat), la intersecţia Drumului Naţional 14 cu drumul spre comuna Valea Viilor.

Statuia marchează punctul de vamă înfiinţat în 1402, punct vamal apărat de mercenari maghiari, de aici şi primele denumiri ale localităţii Kiskapus (Kiss Kapus – Poarta Mică). Manifestarea a debutat cu primirea invitaţilor, după care dl. Primar Mihalache Tudor Daniel a adresat un salut tuturor participanţilor. Dez­velirea statuii a fost urmată de un Te Deum. Evenimentul s-a încheiat cu un spectacol în incinta Căminului Cultural din Copşa Sat.

Iata şi câteva poze de la eveniment ...

CONCURS PRIETENII POMPIERILOR COPSA MICA - SIBIU

      Vineri 20.05.2011 si miercuri 25.05.2011 a avut loc faza locala, respectiv faza judeteana a Concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi “Prietenii Pompierilor” care au încheiat o perioadă de 10 săptămâni de antrenamente teoretice şi practice desfăşurate sub supravegherea reprezentanţilor SVSU Copşa Mică şi ISU “Cpt. Dumitru Croitoru” Sibiu şi s-a dorit a fi o iniţiere a micilor şcolari în meseria de “pompier”. Echipajul "Campionii", caştigător al fazei locale s-a clasat pe locul 7 la faza judeţeană. 

      Le mulţumim micilor pompieri care ne-au reprezentat cu succes în acest concurs şi îi aşteptăm în echipa de pompieri voluntari a oraşului din generaţia de mâine ...

 

 

CONCURS "CU VIATA MEA APAR VIATA" - SIBIU 13 MAI 2011

      Vineri 13 mai 2011, la Baza Sportivă “Pompierul” a Inspectoratului Judeţean Pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, a avut loc concursul destinat liceenilor cu tematica de protecţie civilă “Cu viaţa mea apăr viaţa”.

Liceul din oraşul nostru a fost reprezentat de un echipaj de băieţi, sub îndrumarea d-lui profesor Nicolau Mircea, a d-nei profesoare Roba Claudia, a d-lui profesor Serafim Cristian precum şi a şefului SVSU Copşa Mică dl. Vasiu Dan.

       După desfăşurarea probelor constând în o probă teoretică şi două probe practice, echipa noastră s-a clasat pe locul 5 din 12 echipaje prezente.

       Mulţumim tuturor celor care se implică în pregatirea viitoarei generaţii în nobila misiune de salvare a vieţilor omeneşti şi nu în ultimul rând elevilor liceului “Nicolae Teclu” pentru locul obţinut şi cunoştinţele acumulate.

Simpozion "Stop Prejudecăţilor, Stop Discriminării Faţă de Etnia Roma"

      Vineri 8 aprilie 2011 de la ora 1100, oraşul Copşa Mică a sărbătorit comunitatea romă, cu ocazia Zilei Mondiale a Romilor, prin organizarea unui Simpozion cu titlul „Stop Prejudecăţilor, Stop Discriminării Faţă de Etnia Roma” în cantina Grupului Şcolar “Nicolae Teclu”.

      La eveniment au participat reprezentanţi ai autorităţilor locale (dl. Primar şi dl. Viceprimar), consilieri locali, ONG-urile din localitate, invitaţi ai comunităţii rome, membrii Grupului de Dezbateri Publice şi un numeros grup de elevi de la instituţiile de învăţământ din localitate.

 

Iată şi câteva poze de la eveniment.....

SĂRBĂTOAREA IONILOR 07.01.2011

      Cea de-a şaptea ediţie a Sărbătorii Ionilor dedicată tuturor Ionilor şi Ioanelor din Copşa Mică, organizată de Primăria oraşului a adunat peste 100 localnici pe 7 ianuarie 2011 în aceeaşi atmosferă de veselie şi înţelegere devenită deja tradiţională.

 Ca în fiecare an, invitaţii au fost întâmpinaţi cu un pahar de vin şi diverse sortimente de cozonac. Nu au lipsit de la eveniment nici Primarul şi Viceprimarul oraşului, consilierii locali, preoţii, membrii Sfatului Bătrânilor şi ai Grupului de Dezbateri Publice.

      Focul de tabără a fost aprins anul acesta de un reprezentant al Sfatului Bătrânilor, dl. Diac Ioan Emil, în semn de recunoştinţă pentru activitatea deosebită dedicată oraşului şi oamenilor lui, după care toţi invitaţii au cântat tradiţionalul “La Mulţi Ani!”.

 

Iată şi câteva poze de la eveniment...

 

 

 ANUL 2013          ANUL 2012 

ANUL 2011          ANUL 2010          ANUL 2009

 

 

 

 Selectaţi anul:

 

ANUL 2013

 

ANUL 2012

 

ANUL 2011

 

ANUL 2010

 

ANUL 2009